Oyun hep Türkiye üzerine
Eklenme tarihi: 11.07.2008 01:05:25 | Kaynak: Milli Gazete
İşgalciler ve sömürgeciler, Ortadoğu ve Asya "yı yağmalamak isterken oyun bizim üzerimizeydi. Şimdi yine benzer oyun, yine bizim üzerimizden... Ümmetin enerji kaynaklarını yeraltı yerüstü zenginliklerini ve bilincini yağmalamak için; içerdeki akılsız taşeronları ile birlikte imparatorluğu yok ettiler. Şimdi benzer oyunlar; benzer taşeronlarla; imparatorluğun devamı olan ve dar bir alana sıkışmış olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde oynuyorlar. 1908 ayaklanması, 1909 darbesi, bugüne kadar kah demokrasi kah darbe, aynı hedeflere yönelik olarak sürüyor.
İran -Irak savaşı başlamadan önce 1980"de Türkiye halledilmişti. Türkiye halledilmemiş olsaydı insan kanıyla semiren sömürgeci 52 ülke hem İran "a hem Irak "a silah satamazdı. Aynı mantıkla 1980 öncesinde Türkiye "de aynı mantıkla öğleden önce sağcı vurmak için kullanılan silah öğleden sonra solcu vurmak için ateşlenemezdi.
1973"te S. Arabistan"ın petrol ambargosuyla ABD "nin ve hempalarının bölgeyi işgal için başlattığı plan adım adım ilerliyor. Ama ABD , İsrail ve kan emici dostlarını kan tutmaya başladı. Köşeye sıkıştıkça Neron gibi dünyayı yakmaya niyetleniyorlar. "oyun kuranlara oyun kuranın, hile yapanlara en büyük hileyi yapanın" oyunundan habersizler.
Neo Nazilere rahmet okutan İsrail istiyor diye Amerika dünyayı ateşe vermek istiyor, Suriye "ye, İran "a saldırmak istiyor. Ama önce Türkiye halledilmeli. 1908 gibi, 1909 gibi Türkiye kaosta olmalı ki şeytan rahat iş görsün.
NATO Askeri Komite Başkanı Oramiral Grampoolo Di Poole ile Avrupa Birliği Askeri Komuta Başkanı Orgeneral Henri Bentegeot Antalya "nın Belek Beldesi "nde ağırlıklı gündemi terör toplantısında konuşurken, ABD İstanbul Konsolosluğu "na saldırı düzenleniyor.
Vatan haberi sürmanşetten veriyor: "Amerika "ya saldırı 6 Türk öldü."
Olay bu! oyun bu!
Bakalım kaosa aptalca odun taşıyanlar ne zaman uyanacak?
Tabii ki işbirlikçiler, işbirlikçiliklerine devam edecekler; çok pahalı şeyleri çok ucuza satacaklar.
Benzer Haberler
Gecekonduda yaşayan insanlara af getirildiği öne sürüldü. Ancak biliriz ki çıkan yasa kamusal zenginliğimizi ekonomik çıkarları için kullanmak isteyen kesime af getiriyor Neyse ki seçim dönemindeyiz, seçime kadar evimi yıkmazlar
Hep aynı oyunİstanbul ve Londra'da saatlerce konuşup Taliban ile barışmanın yollarını arama kararı alan ABD ve müttefiği NATO'cu ülkeler ve onların kuklası Karzai daha bir ay geçmeden sivilleri de hedef alan büyük bir saldırı başlattı. Afganistan'da bunlar yaşanırken ABD ve müttefiği Batılılar bizimle alay edercesine İran'ı da ihmal etmiyor
Bilenler hep uyarıyor: Güneşlenmek, modası geçmiş bir dinlenme şeklidi...ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr
Suda büyük oyun!Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte su yine gündemin ilk sıralarındaki yerini aldı. Çıkarılan yönetmeliklerle ambalajlı su sektörüne AB kriterlerini getiren Sağlık Bakanlığı , 1 milyar 500 milyon YTL 'yi bulan pazarda yazın tüketimin yüzde 50'ye yakın artmasına bağlı olarak ortaya çıkan usulsüzlüklere karşı sıkı takip başlattı
'Ben ve kızı hep ikinci plandayız'Sevgili Jale Abla, benim sorunum eşim ve ailesiyle ilgili. Eşim bana hiç ilgi göstermiyor
Fotoğraf Galerileri
En Popüler Kültür & Sanat
Tarihte Bugün
